"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 22 martie 2014

Trei parfumuri lansate de celebrități - trei tentații pentru primăvară de pe parfumurifemei.com

Dacă e să vorbesc din nou despre parfumuri, trebuie să mărturisesc faptul că ani la rând am rămas constantă acelorași alegeri, după ce am găsit cu greu câteva arome preferate le-am păstrat mereu în colecția mea, convinsă fiind că mă definesc perfect și că reprezintă acea extensie a personalității mele – acel clișeu atât de des folosit atunci când se vorbește despre magia parfumului. De mai bine de jumătate de an însă am schimbat tactica și am adus în sertarul meu cu pafumuri, arome noi, îndrăznețe, diferite. Totul a pornit de la nevoia mea continuă de a mă reinventa ca femeie, iar parfumul a constituit și el o piesă foarte importantă din acest proces, poate una dintre cele mai importante.
Am început să experimentez arome pe care nu le-aș fi purtat niciodată înainte, să le descifrez mesajul și să le integrez în experiența mea de viață. Mi se pare fantastic felul în care un parfum te poate transfigura, cum reușește să-ți modifice starea de spirit și să te facă să te raportezi în mod diferit la tine însăți.

Tot în această perioadă a schimbărilor, am avut ocazia să încerc și câteva parfumuri ale celebrităților, iar o parte dintre ele m-au surprins și m-au impresionat în mod plăcut, mai ales că am intrat în această experiență cu câteva prejudecăți. Despre o parte dintre ele v-am vorbit deja, altele sunt pe listă și își așteaptă rândul (există unul de care mă declar de-a dreptul cucerită, o să vă vorbesc despre el), însă astăzi vă prezint un scurt wishlist cu parfumuri inspirate de trei dive celebre. Am studiat o listă uriașă de parfumuri create de celebrități în ultima jumătate de an, da, m-am pricopsit cu o nouă obsesie, iar cele alese mai jos fac parte din oferta magazinului online parfumurifemei.com – un site cu care vă fac cunoștință cu această ocazie. Nu am avut decât o singură experiență cu acest magazin -  mi-am cumpărat două parfumuri în format tester (le-am nimerit la un preț fără concurență), dar am mai făcut o a doua comandă, așa că mai aștept încă două testere săptămâna viitoare. Deși se numește Parfumuri femei, pe acest site se găsesc, pe lângă parfumuri de bărbați, și cosmetice – produse pentru îngrijirea părului, a pielii (chiar si gama Diet Estethic), dar și produse de machiaj. Există o categorie de testere cu prețuri mai mici, dar și una de promoții, pe care vă recomand să le studiați, dacă sunteți în căutarea unui produs anume.

 Întorcându-mă la parfumurile divelor, trebuie să menționez că nu am testat niciunul dintre ele, însă mă tentează teribil și le văd ideale, după schema compozițională, pentru această primăvară călduroasă de 2014.


Aș începe cu Rihanna și al său Nude creat în 2012 – un parfum floral – fructat, cu un fundal de vanilie. Este descris ca fiind un parfum intim și senzual, în perfectă concordanță cu denumirea sa, ceea ce mă intrigă teribil. Recunosc că mi-am făcut un adevărat scenariu mental despre aroma acestui parfum și sunt tare curioasă să văd dacă realitatea coincide cu așteptările mele.

Parfumul se deschide cu un cockteil de fructe - mandarină, guava și pară. Notele de mijloc sau inima parfumului este florală (constituită doar din flori albe) – flori de portocală, iasomie Sambac și gardenie, iar notele de bază – lemn de santal, orhidee vanilată și mosc.

Al doilea de pe lista mea aparține uneia dintre cântărețele mele preferate, o femeie care mi-a inspirat foarte mult adolescența prin atitudine și look – Christina Aguilera cu Inspire. Recunosc că ambalajul nu mă atrage absolut deloc, nu mă inspiră sub nicio formă, dar piramida parfumului mi-a stârnit curiozitatea și după prima citire, pare genul de parfum pe care l-aș putea adopta pe termen lung. 
A fost creat în 2008, iar notele sale de vârf sunt frezie, mango și lămâie, notele de mijloc – tuberoză, gardenie și trandafir, iar cele de bază – lemn de santal, mosc și floare de portocal de Valencia.

Și închei cu al treilea – Beyonce Rice – un parfum nou-nouț, lansat în februarie 2014, descris ca The composition is announced as intoxicating, addictive and luminous floral created by Loc Dong. Nu cred că l-aș vrea neapărat în colecția mea, nu știu dacă ne-am completa reciproc, dar mi-ar plăcea să-l port măcar o zi, să încerc să-l înțeleg, poate chiar să-l consum. Chiar sper să pot face rost de o mostră, mi-ar fi de ajuns pentru a-l testa.

Notele sale de vârf sunt bergamotă, caisă și busuioc, notele de mijoc: orhidee, iasomie Sambac și frezie, iar notele de bază – cashmeran, mosc, vetiver și note lemnoase.  

Cam acestea sunt tentațiile mele pentru primăvara acestui an în materie de parfumuri, curioasă aș fi să știu dacă sunteți familiarizate cu vreunul dintre ele sau ce anume aveți voi pe listă! J

Până una-alta sunt în căutarea unui magazin online care comercializează timp liber, mi s-a terminat de vreo lună și ceva. Cunoașteți vreunul?


V-am pupat, să fiți iubite!!! :)




 VintageLook

9 comentarii:

  1. Nu stiu detalii despre ele, nu le-am incercat, nu le-am simtit nici purtate de altcineva - absolutamente nada! :) Intuiesti ca mi-ai trezit interesul! Ma intrebam care dintre ele m-ar atrage mai mult...cred ca Nude al Rihannei! De fapt, ordinea in care isi exercita atractia asupra mea e chiar cea a prezentarii tale... Aguillera imi place la nebunie ca artista! Altfel, nu pot spune ca m-a inspirat, nu stiu despre cine as putea spune asta!

    Te asteptam cu impresii! Sper sa fie entuziaste! :)

    Timp liber??? Eu ar fi trebuit sa nu scot nasul din hartii in acest weekend dar m-am revoltat si n-am facut nimic! :P

    Oare ti-am spus de In time (filmul)? Parca da! Mi-ai amintit iarasi de el; acolo puteai sa daruiesti timp unei persoane; timpul era o moneda de schimb chiar! Brrr...

    Te pupacesc si te imbratisez cu drag, Simo!
    Te rog sa ai grija de tine, fa ca macar din cand in cand sa-ti fie bine, sa ai timp pentru tine!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe, și mie îmi place Christina Aguilera, eram fascinată de personalitatea ei în adolescență și înnebunită după muzica ei. Aveam pe la 13-14 ani chiar și un caiet cu articole despre ea, decupate din ziare și reviste. :))
    Totuși, dintre parfumurile prezentate m-ar atrage mai mult cel al Rihannei.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu vreau timp liber, Simo, dar ia-l de unde nu-i!
    Aș încerca Nude-ul Rihannei dintre cele trei prezentate de tine. Mă atrage mandarina din compoziția sa.
    Eu momentan am impresia că mi-am descoperit parfumul semnătură: Flora Nymphea de la Guerlain. Total diferit de ideea mea de parfum perfect, că-i ușor și floral iar mie-mi plac aromele super intense. Nu știu, probabil se potrivește cu situația mea actuală în ceea ce privește bărbații, căci continui s-o dau în bară cu cei care am impresia că-mi plac. Poate am nevoie de unul liniștit și nu prea dulce, ca parfumul ăsta de mi-a căzut cu tronc :D!

    RăspundețiȘtergere
  4. Recunosc ca nu sunt prea tentata de acest tip de parfum , in care o diva isi imprumuta numele...Cred ca e o prejudecata, dar nu cred sa cumpar prea curand un astfel de parfum. Altfel se pune problema daca il primesc, calul de dar nu se cauta de dinti! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am folosit parfumuri create de artisti pana acum
    dar cel de la rihhanna cred ca mi s-ar potrivi conform descrierii!!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Parfumul meu de suflet este Serpentine de la Cavalli.Ne-am descoperit intr-o zi de toamna posomorata, ne-am indragit si apoi o dragoste imensa a luat nastere intre noi, iar cand ne purtam unul pe altul, lasam urme vizibile!
    Rise pare a fi singurul care mi s-ar potrivi dintre cele prezentate de tine Simo.
    Te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu nici unul dintre ele, dar Nude mi-as dori si eu sa-l incerc!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!