"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 31 martie 2012

Cu primavara in gand...

Astazi mi-am scos la plimbare clutch-ul castigat pe blogul Fashion Doctor si desi nu a fost foarte frig afara, a batut tare vantul si atmosfera a fost destul de intunecata si m-a cam indispus. Mi-e dor de soare, de terasele pline din Unirii, de aglomeratia de pe strazi pe care o iubesc si care imi lipseste atat de mult ...

Pantaloni Vila, helanca no name, cardigan second hand, pantofi Asos, clutch cadou, cercei H&M, colierul dintr-un magazin din Mallorca.

PREFERATELE LUNII MARTIE

Am ales astazi sa reintroduc aceasta rubrica in cadrul postarilor mele, datorita faptului ca in luna martie am facut o pasiune pentru doua produse, pe care le consider doua descoperiri extrem de importante pentru rutina mea si, de asemena, mi-a fost tare drag sa folosesc inca doua produse noi, produse despre care o sa va vorbesc putin in urmatoarele mele randuri.

Luna aceasta am fost pasionata, cred ca in aceeasi masura, asta pentru ca m-am tot gandit ce anume mi-a placut mai tare si nu am reusit sa aleg un loc intai, de crema contur de ochi Vis de albastrele (SpaRustica) despre care v-am vorbit aici si rimelul pe care il folosesc de mult timp, dar de care habar nu aveam ca este atat de bun, Wonder Lash Intense Mascara (Oriflame) pe care vi l-am aratat aici.

Crema pentru zona ochilor este o descoperire care m-a entuziasmat si m-a umplut de satisfactie inca de la primele utilizari. Ma bucur tare ca am avut ocazia sa o testez, este exact ceea ce am cautat eu de la o astfel de crema si ma bucur, de asemenea, ca dupa esecul cu testarea gamei Gliss, nu am mai acceptat pentru testare decat produse pe care le-am studiat cu atentie inainte si care am crezut si cred ca mi se potrivesc tipului meu de ten, par, stil de viata, asa incat si aceasta crema s-a dovedit o foarte buna alegere si inca ma bucur de beneficiile ei.

Rimelul Wonder Lash l-am descoperit din plictiseala, intr-o dimineata si am fost cu adevarat socata de ceea ce poate el, micutul, sa faca. Am abandonat fara regrete Colossalul de la Maybelline si mi-am comandat chiar si nuanta prune din ultimul catalog (abia astept sa vad cum se comporta pe gene).

 Celelalte doua mici descoperiri au fost cele doua oje Flormar, pe care vi le-am aratat si aici. Le-am folosit impreuna si spre surprinderea mea m-au tinut cca 7 zile, iar cea sclipicioasa am folosit-o si peste alte oje si rezistenta combinatiei a ajuns pana la 5 zile, pentru mine acestea inseamna recorduri absolute.

Am mai folosit de asemena si creionul jumbo milk Nyx pe care l-am castigat aici, crema de corp Thai Spa cu aroma de zmeura si mure, care nu hidrateaza absolut deloc, insa miroase incredibil de bine si in superficialitetea mea si acesta este un atribut important in aprecierea unui produs de beauty.

Daca ati citit aici, v-ati dat seama ca o mica pasiune am facut si pentru rujul meu rosu Clarins in cursul lunii martie, insa cel mai des folosit ruj este Rimmel-ul meu cu ambalaj atat de kitsch – 030 tell no one, pe care il ador si pe care il consider un fel de amprenta pesonala. 

O sambata minunata! 
______________________________________________________________________

Nu uitati de giveaway-ul meu   Lily Lolo   - AICI.
Data limita pentru inscrieri este 05 aprilie 2012.







vineri, 30 martie 2012

Cat costa fata ta?

          Sunt doar cateva tag-uri care au circulat in blogosfera si care mi s-au parut cu adevarat interesante si m-am bucurat tare sa fiu nominalizata. Acesta este unul dintre ele si trebuie sa ii multumesc Alinei lui Brumarel, ma bucur tare ca te-ai gandit si la mine, Alina!!

        Asadar acest tag presupune un calcul al produselor cosmetice folosite pentru machiajul cel mai des purtat, cel putin asa am inteles eu aceasta provocare. Trebuie inteles de la bun inceput ca acest cost total se amortizeaza pe toata perioada de folosire a produselor componente ale look-ului si astfel cheltuiala sau mai bine zis costul zilnic este de fapt altul, mai greu insa de calculat. 
         Nu am pus aici demachiantul si tonicul pe care le folosesc in fiecare dimineata, pentru ca am vazut ca nicio bloggerita nu a facut-o, astfel incat m-am limitat la baza de machiaj si machiajul in sine:


* crema contur de ochi Vis de albastrele (SpaRustica) - 65 lei      
* crema de zi si noapte cu vitamina E  Earth Line (Rosebeauty) - 75 lei
* fond de ten Normaderm (Vichy) - 65 lei
* pudra Match Perfection (Rimmel) - 35 lei
* blush Candid Coral  (Elf) - 18 lei
* primer de ochi (Elf) - 8 lei
* creion Ada - 2 lei
* paleta Sleek Oh so special (3 culori) - 36 lei
* rimel Wonder Lash Oriflame - 10 lei
* creion de sprancene Essence - 10 lei
* contur de buze Flormar - 9 lei
* ruj Rimmel - 20 lei

Totalul meu este 353 de lei. 

Am pus o poza cu un machiaj executat cu trusa Sunset, insa de obicei, la serviciu port culorile neutre din paleta Oh so special, dar pretul este acelasi.

As fi curioasa sa vad acest tag si la alte bloggerite, asa ca va rog sa va simtiti obligate sa-l preluati! :)
__________________________________________________________________________________


Nu uitati de giveaway-ul meu  Lily Lolo  - AICI.

duminică, 25 martie 2012

Blush Elf - Candid Coral


Este blush-ul meu preferat in momentul de fata, desi nu ma avantajeaza foarte tare, sideful acela in exces creeaza iluzia unor porii exagerat de mari, insa aerul de prospetime si tinerete pe care mi-l confera echilibreaza balanta.

E foarte prafos, se consuma foarte repede, risti mereu sa aplici prea mult, insa culoarea este foarte potrivita, astfel incat nu te vei trezi cu portiuni roz intens pentru ca nu coloreaza niciodata in exces, (si) asta imi place foarte mult la el.

L-as mai cumpara cu mare, mare placere, insa am prea multe blush-uri care nici nu par a fi folosite si mi-am promis ca voi fi mai cuminte cu cumparaturile in urmatoarea periaoda de timp, insa ... cine stie, mai ales ca parca pana azi au reduceri...

Va pup, o duminica minunata!
_____________________________________________________________________________

Nu uitati de giveaway-ul meu Lily Lolo - AICI.


sâmbătă, 24 martie 2012

Buna dimineata, primavara!!!

Recunosc faptul ca am cam abandonat rubrica fashion pe blog. Nu stiu daca i-a fost cuiva dor de mine "plan intreg", insa odata cu primavara am revenit si eu cu cateva poze.

"Sedinta foto" a avut loc pe la ora 8:00 dimineata, in drum spre chioscul cu covrigi din centru.




Trench New Yorker, pantaloni Vila , centura second-hand, pantofi no-name, geanta Gatta.

joi, 22 martie 2012

My name is Lola. Lily Lola...

Am cam absentat in ultima vreme de pe blog, insa am avut un motiv bun pentru ca in weekend am fost acasa la Herculane, mi-am vizitat parintii, m-am odihnit si am cam lenevit doua zile. Insa am profitat si de lumina buna de acolo si m-am jucat putin cu cateva culori pentru pleoape, la baza stand Sleek - Acid si fardul mineral Lily Lolo...de unde si alter ego-ul meu Lily Lola...




                                           Inainte de trasarea liniei de tus cu fardul Lily Lolo.





Am folosit trusa Sleek - Acid si fardul mineral Lily Lolo - Pixie Sparkle pulbere in amestec cu restul culorilor si in stare umeda pentru conturarea ochilor si accentuarea lor. Si pentru ca am ales culori atat de puternice pentru colorarea pleoapelor, pentru buze m-am oprit la gloss-ul meu natural Lily Lolo - Baket Peach Crush. Cele doua produse au fost primite spre testare de site-ul Rosebeauty, anul trecut. Vi le-am mai aratat aici si aici.





Va mai aduceti aminte de Miki? Acum a crescut si a devenit un motanel tare neastamparat, desi la pozat s-a dovedit a fi cam somnoros...


_______________________________________________________________________________

Ei, ce spuneti de Lola? Lily Lola
Cred ca va pregateste o mica surpriza, stati pe aproape...

marți, 20 martie 2012

Noutati iHerb

Pana in data de 31 martie 2012, comenzile cu valoarea intre 60 - 80 $ au transportul gratuit.

Pentru cei care comanda pentru prima data, s-a modificat temporar valoarea codului de reducere la 10$ la comenzi peste 40$, sub aceasta suma, cuponul a ramans la aceeasi valoare de 5 $.

Pentru cei interesati puteti folosi codul meu de reducere VUC076. 
iHerb


Daca aveti intrebari legate de comenzile mele iHerb, va stau la dispozitie!


O zi de marti minunata!!!

miercuri, 14 martie 2012

Motanel pierdut in zona Titan pe 12 martie

Am preluat acest anunt de pe blogul Reviews:

"Domnul Miau s-a pierdut pe 12 Martie, in jurul orelor 22.oo, in Titan, zona Casa Diham – OMV.
Este maron tigrat, cu o pata alba (un medalion) pe piept. Este adult, mare ca dimensiuni, circa 5 kg, castrat.
Va rog, ajutati-ma sa-l gasesc!
Multumesc oricui doreste sa preia acest anunt pe blogul sau!"
tel. 0752406821 sau e-mail nnonny_nico@yahoo.com 


Va rog sa preluati si voi acest anunt pe blogurile voastre!

marți, 13 martie 2012

Cumparaturi iHerb

Am ramas datoare la voi cu prezentarea ultimei mele comenzi iHerb despre care tot va vorbeam prin diverse postari si comentarii. Am dat-o la sfarsitul lunii ianuarie, din cate imi amintesc si am comandat in primul rand pentru ca mi se terminasera tabletele de calciu ( din pacate am nevoie in mod permanent ) si am vrut sa iau de pe iHerb neaparat, datorita preturilor extrem de mici comparativ cu cele din farmaciile noastre, iar pe langa acesta, Adiana, prin postarile sale, m-a convins sa incerc si alte suplimente ( asta pentru ca eu iau suplimente alimentare practic de cand ma stiu, am o educatie in acest sens de mic copil si tare ma bucur cand descopar lucruri noi ). Multumesc, Adiana! 
Astfel am comandat: 

Calciu 600 mg + Vitamina D3 (100 tablete) - 2.91 $
Vitamina C 500 mg (100 tablete) - 1.94 $

Astaxanthin 4 mg ( 150 capsule ) - 22.99 $
Ginkgo Biloba 120 mg ( 120 capsule) - 6.72 $
Gelatina 600 mg ( 100 capsule ) - 3.54 $

Crema cu vitamina E (118 ml) - 7.63 $ ( este foarte hidratanta, grasa cumva si miroase oribil )

Despre vitamina C nu este nevoie sa spun prea multe. Obisnuiesc sa iau si tablete, o folosesc si pentru ingrijirea tenului, sunt cumva dependenta de vitamina C, o iubesc pentru beneficiile pe care mi le aduce pielii in primul si in primul rand.

Ginkgo Biloba iau de un an de zile, acest flacon nu l-am inceput inca, pentru ca mai am inca din capsulele cumparate din farmacie. O folosesc in primul rand pentru functia de imbunatatire a memoriei si nu cred ca voi renunta la ea in urmatorii ani. 

Asthaxantin-ul este un puternic antioxidat provenit din microalge marine, cu extraordinare beneficii asupra organismului. Nici acest flacon nu l-am inceput inca, il voi pastra pana la inceputul verii, insa daca face ceea ce promite, prevad ca va fi un alt produs pe care il voi folosi pe parcursul mai multor ani.
"Beneficiile la nivelul pielii sunt: reduce ridurile fine, îmbunătăţeşte hidratarea şi tonusul pielii, creşte elasticitatea şi fineţea pielii, reduce coşurile, punctele negre şi umflaturile, oferă protecţie solară protejând fibrele de colagen şi elastina, conservă elasticitatea, tonicitatea şi textura pielii."  Sursa

Si asa am ajuns la produsul meu preferat si anume - Gelatina. Am citit destul de mult despre beneficiile gelatinei pe net, asta dupa ce am aflat de existenta unui asemenea supliment de la Adiana si am hotarat ca ar fi ideal pentru problemele pe care le am in prezent cu caderea parului. Si nu pot sa spun decat ca am avut mare dreptate. Dupa 2 saptamani de utilizare, timp in care nu am luat nimic diferit fata de ceea ce luam inainte ( calciu si vitamina c luam mai demult ), am observat un puternic fenomen de stopare a caderii parului, cu circa 70 - 80% ceea ce mi s-a parut uluitor. Nu vreau sa ma hazardez, dupa ce il voi testa mai multe luni o sa va scriu si parerea mea definitiva.
Ma bucur foarte mult pentru faptul ca am fost inspirata si mi-am luat mai multe cutii. 
Mai am problema matretii, care imi apare la o anumita perioada de timp si care nu mai vrea sa treaca decat cu costisitorul Nizoral :( 

Aceasta a fost a doua mea comanda pe acest site, prima o puteti vedea aici, in urma careia m-am ales cu pensulele EcoTools.

Dacă sunteți la prima comandă iHerb, folosind codul meu VUC076 aveți o reducere de 10$ la comenzi cu valoarea cuprinsă între 40 și 80 dolari sau 5$ sub această valoare, iar eu voi avea un comision de maxim 4% din comanda voastră. 
După prima comandă veți primi și voi un cod de reducere similar.

Transportul costă 4 dolari pentru același total (40 - 80 dolari) sau 6 dolari pentru comenzi sub 40 de dolari.
Ca să vă încadrați la acest tip de transport aveți două condiții de îndeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie să depășească suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie sa depășească 1814 grame.

Coletul ajunge la oficiul postal de care aparțineți, din cartierul vostru.


Daca aveti intrebari, nu ezitati...

duminică, 11 martie 2012

Paine roz sau... Painea unei bloggerite de beauty


Cand o blogerrita de beauty se hotaraste sa faca paine, cum credeti voi ca va arata aceasta? Pai..roz evident, nu?!
Ehh, am vrut doar sa fiu spirituala, pentru ca adevarul nu este chiar asa, in primul rand nu cred ca am toate atributele necesare ca sa ma autodefinesc o bloggerita de beauty adevarata si in al doilea rand nu este prima data cand fac paine, de data asta am vrut doar sa ma inspir dintr-o reteta pe care am vazut-o pe un blog culinar, deci un blog cu retete serioase. Reteta a vazut-o demult aici insa eu am preluat doar ideea adaugarii sucului de sfecla, pentru ca reteta de paine este una usoara (asa ca pentru o bloggerita de beauty), pe care o fac de obicei si imi iese de fiecare data :
-         400 g faina
-         250 ml apa
-         7 g drojdie uscata ( 1 pliculet )
-         1 lingurita zahar
-         1 lingurita sare grunjoasa ( eu am folosit sare de mare )
-         4 linguri de ulei
Amestec toate ingredientele si framant aluatul 10 minute intr-un bol mare. Las la dospit 45 de minute, apoi dau forma, introduc in tava si mai las inca 20 de minute la dospit. Inainte de a intorduce tava in aragazul preincalzit, ung suprafata painii cu apa, ii fac cateva crestaturi si o pudraz cu putina faina. Coc cca 25 de minute.
Si aceasta reteta am luat-o de pe net, insa nu-mi mai amintesc de unde, imi cer scuze, chiar nu doresc sa mi-o insusesc.

Sucul de sfecla l-am adaugat la inceputul framantarii, intr-o cantitate foarte mica, in reteta originala era mai mult, insa mie nu-mi place foarte mult gustul si am vrut doar sa colorez putin miezul painii si sa prinda doar o usoara aroma de sfecla. In poza se vede cat am consumat din sticla. 



Aluatul dupa 45 de minute de cand a fost lasat la dospit.

Dupa 20 de minute aluatul a crescut putin si in tava.


Painea mea in sectiune.


Mda, din pacate painea mea nu a iesit asa de roz precum speram eu, insa sfecla rosie i-a oferit o deosebita aroma de paine de casa, total neasteptata, voi mai incerca si cu o cantitate mai mare de suc de sfecla rosie pentru ca s-ar putea sa imi placa chiar foarte tare.

Va recomand reteta mea de paine, este simpla, rapida si cu siguranta va iesi delicioasa.
Pofta buna! 

sâmbătă, 10 martie 2012

Tag: My nail polish obssesion

Am primit acest tag luna trecuta de la Gina Cristina, careia ii multumesc frumos pentru nominalizare, si desi unghiile sunt un capitol pe care pun cel mai putin accent (sunt fragile, scurte, neinteresante), i-am promis Ginei ca voi onora tagul, asa ca astazi o sa va arat putinele oje pe care le am eu si voi raspunde la cateva intrebari pe care acest tag le presupune.
Asadar, pentru ca sunt putine (adica fix 20 de bucati), ojele mele stau in acest cosulet:



1. Care este firma ta de oja preferata?
Din pacate nu am incercat oje foarte scumpe, pentru ca din nu stiu ce motiv, niciuna nu imi sta pe unghii mai mult de doua - trei zile. Cu mari eforturi, uneori reusesc sa le tin mai multe zile. Cel mai mult imi place Collistar. Este oja care imi rezista cel mai mult din tot ce am incercat pana acum. Cea mai scumpa a fost OPI, dar pe care nu am cumparat-o, ci am primit-o cand era aproape pe sfarsite si am reusit sa o mai folosesc si eu de vreo 5 ori. Din pacate nu mi-a rezistat mai mult de doua zile.

    Peggy Sage si Dior mi se cojesc in aceeasi zi in care le-am aplicat, oribil!!!
______________________________________________________________________________________________
2. Oja cu sclipici sau fara?
Mi-ar placea oja fara sclipici, daca as putea sa aleg, insa ojele cu sclipici imi rezista cel mai mult pe unghii, asa ca le aleg ce acestea cel mai des. De fapt mai mereu am un lac cu sclipici pe care il aplic cam peste toate ojele mele pentru a le prelungi rezistenta.

Aceste trei oje sunt primite de la trei bloggerite : SpaRitual de la Let's make a diva, Flormar cu sclipici de la Fashion Doctor (vedeti ca o folosesc foarte des) si Miss Sporty de la Katynel.
______________________________________________________________________________________________
3. OPI, China Glaze sau Essie?
Nu am incercat decat OPI.
__________________________________________________________________________________
4. Cat de des iti schimbi oja pe unghii?
Cam doua-trei zile, uneori nu aplic nimic si acest lucru se intampla cel mai des.

                   Acestea sunt ojele mele Flormar ( primele trei sunt cumparate recent pentru mine de 8 martie de la mine)
______________________________________________________________________________________________
5. Care este culoarea ta preferata pentru unghii?
Imi plac mult unghiile nude si cele portocalii cu toate tonurile si nunatele care deriva de aici.
__________________________________________________________________________________
6. Culori inchise sau culori deschise?
Deschise.

Nu vreau sa ma contrazic, insa oja aceea Orhide, cea verde, este oja care mi-a rezistat cel mai mult pe unghii, adica vreo 5 zilem, desi culoarea este pur si simplu oribila. Prima oja este SUPERBA, nu stiu cum sa va explic insa la soare se schimba total si devine un caramiziu ireal, nu as putea sa va descriu efectul. Evident nu ma tine mai mult de doua zile
______________________________________________________________________________________________
7. Ce ai pe unghii in momentul asta?
Oja laptoasa de la Oriflame.

Vedeti acolo si carminul pe care il port uneori, asa in cinstea anilor '90. :P
______________________________________________________________________________________________
8. Oja mata pe ungii, in or out?
Desi nu am incercat-o niciodata, eu o consider in. Aseara am vrut sa imi cumpar si eu una, insa standul Flormar nu este deloc aprovizionat saptamana aceasta. De la 8 martie i se trage.
_________________________________________________________________
9. Manichiura frantuzeasca, iti place sau nu?
Imi place foarte mult. 

Cu aceasta ocazie am observat ca am ramas numai cu o oja Farmasi, trebuie sa iau masuri.
__________________________________________________________________________________
10. Culoarea preferata pentru iarna?
Uite o intrebare pe care nu o inteleg, eu nu am culori speciale pentru iarna, nici la vestimentatie, nici machiaj, iar la oja nici atat. In ultimul timp am tot auzit aceasta expresie si sunt total derutata. Culorile pentru mine se poarta in functie de starea de spirit si nu de sezon...
______________________________________________________________________________________________
Cine doreste poate prelua acest tag.


Ce mai cauta lumea pe google II

Fiind sambata dimineata, m-am gandit sa va las sa va mai delectati putin cu ceea ce am strans eu pana acum, de la ultima postare de genul acesta ( pe care o puteti vedea aici), in materie de expresii ciudate si amuzante prin care s-a ajuns la blogul meu in cautarile de pe google.


-          youtube hartia va fi roz - ( doua zile cineva a cautat expresia aceasta, eu tot nu am inteles despre ce e vorba )
-          poze de femei cu sanii goi xxxl an timis - ( evident nu putea sa lipseasca si pornografia )
-          masina de imprastiat seminte ocazie ( masina aceasta a fost cautata vreo trei zile pe blogul meu )
-          jocuri cu fin si kuc - ( diverse cautari despre jocuri apar in mod frecvent pe blog )
-          culoarea normala a urinei - ( chiar nu cred ca ai gasit la mine pe blog aceasta informatie )
-          colaje cu machiajuri - (7 cautari)
-          vreau parul gras,se poate tratamentul pt ca am parul mai re - ( din pacate continuarea nu am putut-o vedea, dar cine sa vrea par gras???!!! )
-          creoane - (5 cautari)
-          colanti intrati - ( unde...??!!!mi-e teama sa ma gandesc... )
-          topu la cel mai bun fond de ten din romania pentru acoperirea -( no comment! )
-          o fata frumusica simpatica si fericita - ( si m-a gasit pe mine intr-o poza de cand eram blonda, hmm...)
-          cum sa fiu mai desteapta - ( si eu mi-am pus mereu intrebarea aceasta, dar nu am gasit raspunsul pe google niciodata )
-          terranova caine pret -( foarte multe cautari despre aceasta rasa de caine )
-          cum o sa seada cu parul blond? ( sigura o sa seada bine! )
-          cel mai bun masca de par - ( poate balsamul este "cel mai bun", masca e doar "cea mai buna" ) 
-          nu mai stiu cesa fac cu miinile astea defapt palmele care im - ( si mie mi se intampla sa nu stiu ce sa fac cu ele uneori, dar in general imi folosesc la muulte chestii utile, asa ca ma bucur din suflet ca le am )
__________________________________________________________________________________________

Sper ca nu am fost prea ironica ( imi cer scuze daca am suparat pe cineva ), am incercat doar sa fiu o fata frumusica, simpatica si fericita!!!! :)

Va pup, week-end placut tuturor celor care treceti pe aici!!!

vineri, 9 martie 2012

Cosmetice Liana's Boutique

Pentru astazi m-am gandit sa va arat doua dintre produsele mele achizitonate de pe blogul Liana's Boutique. Unul este cumparat de mine la prima comanda, iar celalalt este castigat la un giveaway. 
Nu stiu cat de bine cunoasteti acest blog, insa eu am cumparat de cateva ori de la Liana, diverse cosmetice si sunt foarte incantata de coloaborarea cu ea, iar preturile sunt mai mult decat bune, de fapt la unele produse sunt chiar incredibil de mici.
__________________________________________________________________________________

Primul produs este o trusa Maybelline, pe care am mai vazut-o prin blogosfera nu demult - Maybelline EyeStudio Intense Chic ( 02 Vivid Plums/ Prunes Magnetiques ).







Este o trusa foarte draguta, patru nuante sidefate cu tonuri de mov discret care nu vad la ce culoare a ochilor nu s-ar potrivi. Textura este delicata, dar suficient de pigmentata, numerele 2 si 3 mi se par a fi mai sidefate decat 1 si 4. Imi place cel mai mult pentru faptul ca nu sunt prafoase si nu se imprastie produsul pe pleoapa inferioara la aplicare, motiv pentru care machiajul cu aceasta trusa este unul foarte facil, movul nu este deloc strident, de aceea il adopt des la serviciu. 
Un lucru la fel de interesant il constituie indicatiile de pe spatele trusei privind distribuirea celor patru nuante prin patru pasi simpli si un desen elocvent.


Nu este dragut?
Aceasta trusa o mai puteti gasi AICI la pretul de 17 lei. 
_________________________________________________________________________________

La prima comanda pe blogul Lianei, mi-am cumparat numai blush-uri, asta pentru ca va mai spuneam eu prin diverse posturi ca de ceva timp am o obsesie nebuna pentru fardurile de obraz. 
Din aceasta prima comanda face parte si acest produs - Revlon 875 Show Stopper Copper, care este de fapt un fard de pleoape, insa eu l-am folosit o singura data in acest scop, cel mai des este blush la mine, insa se poate folosi ca bronzer, dupa cum se vede din imagini. Acesta este un tester, asa cum sunt si alte produse pe acest blog si a costat 10 lei. Este foarte pigmentat, are o rezistenta foarte buna, in concluzie imi place foarte mult si o data cu caldura am inceput sa il folosesc mai des. 
Pe transport am platit 4 lei prin depunere anticipata in contul BT. 





Acest produs inca se mai gaseste pe blogul Lianei, AICI la pretul de 10 lei usor atins, sau 15 lei sigilat.
_________________________________________________________________________________


              In aceste poze am folosit trusa Maybelline (toate cele 4 nuante) si ca blush - fardul Revlon.
__________________________________________________________________________________


                                          Am folosit doar trusa Maybelline ( nuantele 1,2 si 4).
__________________________________________________________________________________

Eu va recomand cu mare drag blogul Liana's Boutique, eu am primit produse de foarte buna calitate la preturi foarte mici, transport ieftin si la fiecare comanda cate un cadou cu adevarat util care m-a surprins intr-un mod foarte placut.
O sa va mai arat si alte produse pe parcurs.
Va pup!

joi, 8 martie 2012

My Beauty Blog - TAG

Am primit acest tag de la Descude si de la Ionny. Multumeeesc, dragutelor!!!

1. Care sunt postarile tale preferate? 
Asa cum spunea si Descude, imi place mult sa vad cumparaturile pe care le fac fetele, mai ales acele lucruri speciale, deosebite. Un bun exemplu in acest sens este Aurora, care gaseste tot timpul hainute, accesorii si mici lucrusoare extrem de interesante. 

2. Ce fel de bloguri citesti?
Citesc bloguri de beauty, de fashion, culinare ( in aceasta ordine ), insa imi plac mult si cele de design interior si fotografie.

3. Cum ai ales numele blogului?
Numele blogului l-am ales datorita pasiunii mele pentru "vintage", blogul l-am deschis in perioada "vintage" a vietii mele si simt ca ma caracterizeaza in continuare cel mai bine. 

4. Ce alte bloguri te inspira?
Ma inspira fooarte multe bloguri, atat din tara cat si din strainatate. Imi place ...love Maegan,  The Blonde Salad, Le blog de Big Beauty, My Silk Fairytale, VINTAGE IS THE NEW BALCK, Super Vaidosa etc, etc, etc...

 5. Numeste un truc pe care l-ai invatat de la o alta bloggerita.
Am invatat cum sa salvez un fard spart, e singurul lucru care imi vine acum in minte, dar nu mai stiu unde l-am vazut, imi cer mii de scuze. 


6. De ce ti-ai dorit un blog?
Hmm, sunt mai multe motive care m-au determinat sa imi deschid un blog, poate pentru ca in primul rand imi doream un spatiu al meu, privat in care sa imi exprim personalitatea, sa socializez (in viata reala o fac mai greu), sa interactionez cu persoane care au acealeasi procupari, stil de viata, pasiuni, poate pentru a-mi face cunoscute experientele de viata din sfera beauty si nu numai si din alte motive pe care nu le voi face publice.

7. Ai vreo postare scrisa de tine care iti place mult?
Da, este vorba de o postare chiar foarte recenta pe care insa nu stiam sigur daca trebuia sa o postez sau nu si inca nu sunt sigura ca am facut bine - Rosu, intotdeauna rosu!!! Imi place mult pentru ca porneste din suflet, din experienta mea de viata, din experienta de viata a unei persoane apropiate si foarte dragi mie, din rezerva mea de fantezie si vis.  

8. Numeste un lucru bun si unul rau in a fi bloggerita de beauty.
Unul dintre lucrurile bune il reprezinta posibilitatea de a face schimb de informatii cu alte persoane pasionate de acelasi domeniu, de a impartasi cu alte fete experienta ta cu privire la produsele testate, locatii deosebite in care ai avut ocazia sa pasesti, servicii incercate etc. Partea mai putin placuta pentru mine o reprezinta faptul ca uneori petrec cam prea mult timp aici. 

9. Ce sfat i-ai da unei persoane care se confrunta cu ura?
Off, nu as putea sa dau niciun sfat, sar peste aceasta intreabare.

10. Cat de mult timp iti ia conceperea unei postari?
Hmm, unele postari vin spontan, insa la unele muncesc si cate o saptamana, notez idei, fac poze in functie de cea mai buna lumina pe care o am, de inspiratie...

11. Cu ce persoane te-ai imprietenit prin intermediul blogului?
Personal le cunosc pe Choco, Strumfita, Sakura si pe Dea, iar virtual m-am imprietenit cu foarte multe fete, Ionny, Federova, Descude, Cristina, Alexandra, MoGio, Catalina si mai multe fete pe care le rog frumos sa ma ierte ca nu le-am nominalizat. 

12. De unde iti vin ideile pentru o postare?
Nu cred ca e greu sa gasesti surse de inspiratie pentru un blog de beauty, resursele sunt nelimitate!

La multi ani, frumoaselor!!!!

luni, 5 martie 2012

Cumparaturile mele de duminica...

                                                                   Fusta jeans - 1,00 lei

                                   Camasa neagra (am luat-o pentu cravata mea aurie) - 1,00 lei

                                                                      Rochita - 1,00 lei

                                                                    Fusta - 1,00 lei

                                                                Bluza - 1,00 lei

                                                                      Bluza - 1,00 lei

                                                           Bluza - 1,00 lei

                                                             Rochita lunga vara - 5,00 lei

Total - 12 lei.
Da, sunt ultimele cumparaturi second-hand pe care le-am facut ieri. Abia astept sa va arat piesele asa cum se cuvine, nu doar detalii, in tinute cat mai dragute.

Va pup!


Nostalgie


Azi am chef de vara...

sâmbătă, 3 martie 2012

Rosu, intotdeauna rosu!!!

Ma gaseam de cateva luni bune intr-o stare catatonica, nemiscat, in aceeasi pozitie rigida, asteptandu-mi destinul. Nu vorbeam, nu gandeam si nu simteam nimic, asta pana intr-o dupa-amiaza cand am fost ridicat, dezbracat incet si mangaiat de degetele calde cu unghii rosii si piele fina si discret parfumata, ale celei care a devenit noua mea stapana. O toropeala placuta m-a invadat, parfumul fin de lacrimioare m-a imbatat si viata mea atunci a inceput cu adevarat.
Noi nu ne incepem existenta decat in momentul in care o femeie ne alege, ne cumpara si ne devine stapana, atunci incepem sa oferim emotie, sa primim emotie, ne conectam cu stapana intr-un sistem cibernetic inchis in care guverneaza principiile schimburilor permanente de energie, trairi dintre cele mai intense, fericire, tristete, cel putin asa eram convins eu in perioada aceea din viata mea. Atunci a fost una dintre cele mai fericite zile ale existentei mele, aventura incepea alaturi de stapana mea cu ochii verzi si vesnic umezi. Ma cumparase din magazinul in care imi petrecusem toata viata in astepatarea acesteia.
M-a adus in caminul ei, m-a dezbracat din nou de ambalajul meu rosu sangeriu, m-a complimentat minute in sir, m-a mirosit de cateva ori satisfacuta, desi parfumul mainilor ei era mai puternic decat al meu si intr-un final m-a consumat. Asa mi-am inceput destinul, strans lipit de buzele acelei femei cu ochii verzi, vesnic umezi - rujul rosu, nelipsitul accesoriu atemporal al unei femei.
Aveam un loc preferential pe masuta ei de toaleta, mereu la indemana, nu eram ingramadit in cutia cu celelalte rujuri, aveam doar doi parteneri in apropierea mea, o sticluta inalta ca un cristal colturos si o cutiuta mica, delicata pe care stapana o deschidea uneori, o privea cu ochii ei umezi si o inchidea la loc. Cutiuta era mereu trista si nu vorbea niciodata. Sticla inalta imi arunca priviri sfidatoare, nu am inteles la inceput de ce ma trata cu o asa atitudine “razboinica”, insa mai tarziu am inteles din susotelile rujurilor ingramadite in cutia de la marginea masutei de toaleta, ca eu eram ceea ce se numea “un ruj de firma”, cea ce era demn de toata stima si evident invidia. Eu nu stiam ce era acela un “ruj de firma”, dar mi-am acceptat cu demnitate statutul, asteptand stapana cu ochii umezi si jubiland de placere la atingerea degetelor si a buzelor sale.


 Stapana nu ma folosea la inceput decat seara, se intalnea cu prietenele ei galagioase, mergeam in locatii intunecate cu pulsatii de lumina dubioasa si muzica haotica si fara sens, ma obliga sa gust in fiecare seara o licoare amaruie cu gust abia perceptibil de portocale, se numea Campari Orange, insa nu am inteles niciodata de ce, pentru ca aroma nu semana mai deloc cu portocalele pe care le savuram acasa in caminul confortabil al stapanei mele.
Si ieseam des cu stapana mea in acele locatii obositoare si de fiecare data cand ne intorceam acasa, stapana mea plangea incet in pumni si ii gustam in fiecare seara lacrimile sarate si fierbinti. Nu-mi placea cand stapana plangea, o stare de adanca tristete ca o pacla neagra ma inunda si toata emotiile sale ma paralizau de durere.
Apoi, tot mai dependenta de mine, stapana a inceput sa ma poarte dimineata, o insoteam la birou si o asistam in convorbirile sale la telefon, atat de lungi si de dese, ingrozitor de plictisitoare si de neinteles pentru mine, expresii de genul : debite, creante, restante, nu-mi spuneau nimic si ma plictiseam teribil. O iubeam tare pe stapana mea insa ma simteam neimplinit, asta pana intr-o zi cand…telefonul a sunat cu o alta melodie, una pe care nu o mai auzisem niciodata, iar inima stapanei mele a inceput sa bata cu putere, asa cum nu am mai simtit-o vreodata in scurta mea existenta. O voce de barbat i-a spus “Iarta-ma!” si stapana a inceput sa planga din nou incetisor, insa de data aceasta lacrimile ei aveau un gust mai dulceag si plansul ei ma calma si ma umplea de o stare ciudata de reverie.

Cand am ajuns acasa in dupa-amiaza aceea, stapana mea era de nerecunoscut, cu inima batandu-i de emotie, incerca fel de fel de rochite din dulapul mare si pantofii erau cu totii aruncati in mijlocul camerei, antrenati si ei intr-un soi de frenezie, rochitele susoteau fericite “E el, e el, el!!” spuneau ele si toate lucurile din camera prinsesera viata din nou, iar eu , ca ultim sosit in universul ei, nu inetelegeam nimic. Eram emotionat, nelinistit, curios, derutat, dar …. parca mai fericit decat ieri.
Am insotit-o pe stapana si in seara aceea si am vazut intr-un final si motivul nelinistii si al zapacelii totale din camera stapanei mele – era un el, un barbat brunet cu ochi intunecati. A zambit cand a vazut-o pe stapana, descoperind o dantura perfect alba si o gropita in obrazul stang. Stapana mea a ametit de placere, desi nu i-a aratat asta barbatului, insa eu simteam cum inima ii bubuia puternic si capul ii vajia, temperatura corpului crescuse si respira greoi, dar strasnica mai era stapana mea pentru ca nimic din toate asta nu lasa sa ajunga pana la barbatul din fata ei.