"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 10 august 2012

Gene false KKCenterHk

        Va spuneam nu demult ca am primit, prin intermediul site-ului kkcenterhk un set de gene false pentru testare. Mi-au pus mai multe modele la dispozitie din care am fost lasata sa aleg si foarte greu mi-a fost sa fac acest lucru din cauza lipsei mele de experiente in ceea ce priveste aceste "micute artificii" pentru infrumusetarea ochilor. Pana la urma am ales modelul ES A613 si ma bucur pentru alegere pentru ca mie mi se pare ca mi se potrivesc destul de bine. Voi ce spuneti?


        Precizez ca de data aceasta mi-a fost mult mai usor sa le aplic, primele dati m-am chinuit teribil sa le lipsesc si am crezut ca e vina adezivului, insa sunt tot mai convinsa ca neindemanarea mea este problema, insa exersez... In cazul de fata le-am lipit prea spre coltul intern al ochiului si mi-a ramas o portiune libera spre coltul exterior...

        Cred ca de data asta "am prins smecheria" si am cam invatat cum trebuiesc aplicate. Astept o data viitoare sa ma conving. 
        Genele (desi eu nu le-am pozitionat prea bine) sunt destul de late, cred ca trebuie chiar putin scurtate pentru ochi mai mici, se lauda a fi executate manual si desi par foarte fragile si finute, sunt rezistente si pot fi manevrate cu usurinta.
Inainte de a fi folosite, trebuiesc indepartate prin taiere marginile prin care sunt lipite in cutie, precum se vede in poza:
        Nu vin insotite de adeziv, deci va trebui sa il cumparati separat. Se gasesc AICI la pretul de 14.90 $. Cu codul vintagelooksimona aveti reducere 10% la orice fel de achizitii de pe acest site.

        Cum vi se par genele mele, imi vin bine (desi stiu ca nici de data aceasta nu le-am pozitionat perfect) sau mi-ar trebui unele mai naturale? 

        Daca doriti informatii despre produsele de machiaj pe care le-am folosit in aceasta postare, dati-mi de stire....
_________________________________________________________________________

Pana in data de 17 august 2012 va puteti inscrie la giveaway-ul meu BeautyList.


Pentru inscrieri, intrati AICI.


Bafta!


       VintageLook  

41 de comentarii:

  1. Arata foarte bine genele!! Si tu esti o frumoasa :*

    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. they are so cool and ur eyes so gorgeous!!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se par foarte potrivite pentru tine. Nici nu se vede ca ai avea gene false. Doar ca ai avea niste gene superbe. Ti se potrivesc perfect :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu le-am prins prea bine nici de data aceasta, insa cred ca stiu cum sa o fac acum... :P
      Sunt un pic prea dramatice pentru zi, dar seara merg perfect! :)
      Multumesc!! Pup!

      Ștergere
  4. le-ai aranjat bine, se vad tare frumos. Pentru un look de zi, ti-ar trebui unele mai naturale. (parerea mea )
    treaba e ca tie iti cam sta bine cu orice :) Asa ca pentru look-ul reusit dau vina pe ''model'' si nu pe genele false :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nu sunt chiar bine puse, am inceput cu coltul intern si nu asa trebuia sa fac, insa am prins smecheria si cred deja ca data viitoare o sa imi iasa altfel... :)

      ASa zic si eu, pentru zi mi-ar trebui altele mai naturale, insa nu prea ma vad purtand gene ziua, ca sa fiu sincera, insa nici pentru seara nu voiam ceva foarte exagerat si cred ca sunt potrivite aceastea.
      Mutlumesc frumos pentru aprecieri, te puuup! :)

      Ștergere
  5. sunt foarte foarte frumoase, iti confera un look sexy:) Sa ni le mai arati si in alte postari, iti sta tare bine cu ele:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, o sa vi le mai arat, sunt oarecum datoare sa le prezint si in momentul in care zic eu ca le-am prins perfect, in pozele de fata nu e cazul, mai am doar putin de lucru ca sa iasa perfect :P

      Ma bucur tare ca-ti plac, pupici! :)

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Imi amintesc ca am vazut mai demult unele la tine care mi-au placut foarte mult, nu stiu daca erau acestea, dar stiu ca mi-au placut foarte mult... :)

      Ștergere
  7. Arata foarte bine genele, mai ales ca ai niste ochi superbi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, daca as avea si genele tale naturale... :P
      Multumesc frumos, te pup!

      Ștergere
  8. Eu cred ca tu esti frumoasa si cu gene si fara gene :)
    Si mai cred ca ptr seara ar fi mai potrivite. ce nu inteleg avand in vedere ca in cutie sunt 10 perechi - au dimensiuni diferite?

    cam cat timp rezista genele astea false pe ochi?

    Ce-mi place cea de-a 3-a poza in care esti tu... ! Parca esti asa.. din telenovele.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu, nici nu ma vad pe mine purtand gene ziua, insa nici pentru seara nu as vrea unele foooarte dramatice si cred si eu ca acestea sunt potrivite perfect! :)

      Genele rezista pana la demachiere, daca ai adeziv bun, nu se dezlipesc deloc. Setul acesta de 10 nu are marimi diferite, sunt toate la fel si sunt un simplu set, ca sa ai :P, daca le ingrijesti corect le poti folosi de mai multe ori, nu stiu inca la cate aplicari rezista acestea pentru ca nu le-am incercat decat de doua ori, insa se pastreaza in perfecta stare pana acum... :)

      A treia poza este fara blitz, e afara si eram putin incruntata de la soare :P
      Multumesc mult pentru aprecieri, te puuuup! :)

      Ștergere
  9. Genele false purtate ziua, sincer,mi se pat cam kitsch.Pt ca oricat de "naturale" ar fi,tot se vad... Oricum si tu ai spus ca nu te vezi purtandu-le decat seara.Dar chiar si seara nu cred ca nevoie...ai niste gene asa frumoase si curbate:-) Mai degraba iti iei 2 mascara,una de zi si alta pt seara ,care sa-ti ofere un look mai dramatic al genelor si gata! Pe mine m-a pus pe ganduri cand mi-a explicat un prieten care e si oftalmolog cat de nociv e lipiciul acela care este aplicat la baza genelor si cate afectiuni ale pleoapei ochiului poate genera in timp. Asa ca,mai ales ca am si ochii mai sensibili,si am si gene de care nu ma pot plange:-)ma "limitez" la mascara:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am noroc de gene naturale cu destul de mult volum, asa ca nu prea vad motivul pentru care as purta gene false ziua, insa nefiind asa categorica, uneori seara la anumite evenimente sau la sedinte foto chiar mi-as fi dorit sa pot purta. Nu cred ca folosite din cand in cand ar putea sa afecteze ochii iremediabil, insa recunosc ca nu stiam acest lucru si o sa fiu atenta daca simt vreun disconfort la purtare pe viitor. Nici nu stiu cand va fi o data viitoare pentru ca nu se anunta niciun eveniment important in viitorul apropiat :P
      Multumesc frumos pentru informatii, e bine de stiut si acest aspect.

      Pupici! :)

      Ștergere
  10. Imi place mult cum arata :)
    Si eu am primit de la ei gene false...insa din pacate coletul a ajuns la posta vamala intr-un oras mult prea indepartat si nu am reusit sa ajung sa le ridic :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, coletul vine la posta vamala si aceia sunt cam dificili acolo, cred ca trebuie sa ajungi personal ca sa le ridici. Si mie mi-e aiurea cu posta vamala ca are program de la 8 la 12 si eu sunt la serviciu in acest interval de timp, dar la tine e si mai aiurea nefiind in oras.
      Vei merge sa le iei sau cum faci?

      Ma bucur ca-ti plac, pupici! :)

      Ștergere
    2. Mie prin iarna mi-au venit...atunci aveam si un program aiurea la servici si nu am putut sa ajung si le-au trimis inapoi din pacate...
      Acum tot la posta vamala in alt oras am coletul de la oasap si sper sa ajung sa il iau...sper sa gasesc si posta :|

      Ștergere
    3. Off, ce pacat, mare pacat. Sper sa ajungi sa ridici coletul de la Oasap, care nu inteleg de ce ajunge acolo si asta, pentru ca mie mi-a venit numai la posta normala pana acum...poate isi revin pe parcurs si te scutesc de un drum asa lung.

      Pupici!

      Ștergere
  11. desi nu am folosit niciodata, imi plac, iti stau bine, dar subscriu fetelor care iti spun ca nu e nevoie de asa ceva la ochisorii tai frumosi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna e loc de mai bine, pentru anumite evenimente speciale sunt binevenite, sper numai sa invat si eu sa le pun perfect, inca mai am putin de lucru... :P
      Multumesc frumos pentru aprecieri, pupici! :)

      Ștergere
  12. Nu am încercat niciodată, dar aş vrea. Îţi stă foarte bine, deşi nu cred că ai nevoie.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Hey Frumusete,

    Iti sta foarte bine. Eu nu pot sa le port. Imi da un discomfort.

    Merci de follow. Te urmaresc si eu prin Gfc si Bloglovin. Add me on Bloglovin too.

    Te puuup,

    Nico

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  14. Răspunsuri
    1. Eh, nici chiar asa, genele (false) sunt de vina! :P
      Te pup, esti o scumpa! :)

      Ștergere
  15. Par naturale:). Mi-as dori sa-mi iau si eu, sper sa ma descurc cu aplicatul:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, eu m-am cam chinuit, am tot recunscut, insa cu exercitiu cred ca se poate... :P
      Pupici!

      Ștergere
  16. Esti foarte frumoasa si finuta,nu cred ca ti-am scris pana acum,dar te urmaresc de mult.Esti timisoreanca de-a mea,mi-ar place sa te cunosc intr-o zi.
    Esti frumoasa si naturala oricum,dar iti sta foarte bine cu genele false.Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mulumesc Raluca, esti o draguta, mi-ar placea si mie sa ne cunoastem, poate organizam o data ceva, mai sunt cateva fete si bloggerite dragute din TM... :)

      Ma bucur ca-ti plac genele mele, pupici!!!

      Ștergere
  17. arata foarte bine! din punctul meu de vedere, genele false arata 'in elementul lor' la anumite evenimente sau sedinte foto; cred ca pentru strada si pentru purtarea zilnica ai nevoie de un model ceva mai discret;) oricum iti vin superb ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta este si parerea mea, precum spuneam si fetelor, nu ma vad purtandu-le ziua, insa la anumite evenimente si sedinte foto chiar mi-ar placea. Am o sedinta mai speciala in noiembrie si mai mult si mai mult pentru acel eveniment le-am vrut. Cred ca o sa arate grozav!
      Ma bucur ca-ti plac, te pup, Ioana!!! :)

      Ștergere
  18. Ochisorilor frumosi ai tai le sta bine cu orice,dar cu aceste gene...no comment!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Descude, ma bucur ca-ti plac. Parca ai primit si tu, nu?

      Ștergere
    2. Da,am primit si eu...doua seturi inca:D

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!