"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Masca pentru par deteriorat Anian Repair and Protect (review)

28.01.2012

            Precum va spuneam intr-una dintre postarile anterioare, acesta este ultimul produs primit spre testare de catre site-ul Triodeluxe. Am folosit-o o perioada destul de lunga de timp, ca si pe cealalta de altfel, in jur de doua luni de zile, astfel incat a venit timpul sa-mi prezint impresiile cu privire la efectul ei asupra parului meu.
             Ca un mic rezumat, pentru cele care nu sunt familiarizate cu povestea parului meu, lucrurile stau cam asa: dupa ce parul meu a trecut printr-o experienta dramatica in timpul testarii Gliss, am utilizat masca de par Anian reparatoare si regeneratoare, review AICI, asociata doar cu samponul purificator Anian pentru par gras , iar dupa ce am terminat o cutie am inceput utilizarea acestei masti repair and protect, cu acelasi sampon, insa si asociata cu keratina lichida.
Concluzia – parul meu arata aproape ca la inceput, adica inainte de Gliss.



Ce promite masca de par repair and protect

"Masca de par repair and protect este complementara samponului si balsamului repair and protect si este destinata pentru tratarea parului uscat sau fragil, care a fost afectat de soare, par afectat de uscare cu foenul, indreptare sau alte tratamente. Contine ingredente necesare pentru ca parul sa arate sanatos din nou, reparandu-l cu proteine si keratina. Pro-vitamina B5, uleiuri din germeni de grau si uleiul de jojoba au proprietati hranitoare si hidratante care lasa parul moale si matasos, oferindu-i un plus de stralucire."


          Precum v-ati dat probabil seama, aceasta este o masca de par cu clatire si a fost produsul pe care mi l-am ales eu de pe site in urma colaborarii cu acesta.
Sceptica fiind cu privire la masca de par anterioara, reparatoare si regeneratoare, am optat si pentru aceasta, mai ales ca pusesem ochii pe ea mai demult, este produsul preferat al surorii mele.


Impresiile mele

            Ce pot spune despre ea? Daca nu as fi incercat masca fara clatire inaintea ei, probabil ca i-as fi ramas fidela acesteia si nu as mai fi incercat niciodata acel produs. Prea mult nu as vrea sa ma intind, cred ca pozele vorbesc de la sine. Sintetizat, insa despre masca de par repar and protect pot sa spun asa:
  • este o masca normala cu clatire,
  • are o consistenta mai densa, precum majoritatea mastilor din comert (este mare diferenta fata de cea cu alantoina care e mult mai fluida si mai lichida),
  • se consuma mult mai greu decat precedenta, datorita consistentei,
  • este parfumata, insa nu simt mirosul o perioada prea indelungata pe par,
  • descurca parul in stare umeda,
  • descurca parul in stare uscata,
  • nu trebuie lasata sa actioneze mult timp, desi eu cand am timp, majoritatea mastilor de par le tin jumatate de ora pe parul infasurat in prosop, insa s-a intamplat sa o clatesc si dupa cca 1 minut,
  • ambalaj clasic,
  • in urma folosirii parul ramane hidratat, fin, fara fire rebele,
  • am simtit ca imi protejeaza varfurile un timp mai indelungat, astfel incat se poate prelungi putin perioada pana la urmatoarea vizita la coafor pentru taierea acestora (a nu se intelege ca nu veti mai avea niciodata nevoie),
  • confera greutate si tinuta parului,
  • nu mi-a determinat aparitia matretii in perioada folosirii, lucru care se intampla frecvent la mine,
  • nu mi-a ingrasat parul,
  • nu am observat nicio infuenta asupra stoparii procesului de cadere a parului,
  • nu am observat nicio influenta asupra protejarii culorii parului - am cateva suvite pe partea vopsita facute cu “Color & Soin” care din pacate s-au dus aproape in totalitate, voi face un review si acestei vopsele de par, care, din pacate nu mi-a rezistat pe par atat cat am sperat eu.

concluzii

              Concluzie, imi place aceasta masca de par, am obtinut rezultate foarte bune cu ea, se comporta perfect in asociere cu keratina lichida. O recomand cu caldura, mai ales daca aveti un buget mai redus, datorita faptului ca se consuma mai greu, cel putin in comparatie cu Masca Anian reparatoare si regeneratore.
Cu siguranta o voi cumpara, am doua cutii din cea cu alantoina si cel mai probabil dupa cele doua voi mai folosi o cutie din aceasta, nu stiu daca este bine, insa simt nevoie la un moment dat sa mai schimb produsele pentru ingrijire, mi se pare ca obtin rezulatate mai bune asa, poate e doar autosugestie…

Denumire produs: Masca de par Repair and Protect
Marca: Anian
Termen de valabilitate: 12 luni
Cantitate: 250 ml
Pret: 25 lei
Magazin: TRIODELUXE


 NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de par, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca rectiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 


Voi ati incercat vreun produs din gama Repair and Protect?



                        VintageLook

39 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Adiana, acum sunt, in sfarsit, multumita si eu de el!!

      Ștergere
  2. Ce ma bucur ca ai facut review si la masca aceasta! Dupa ce am testat samponul si keratina planuiesc sa cumpar in curand alte produse Anian , printre care si o masca de par! Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu este pe stoc, inca nu a fost adusa si eu o astept.
      Ma bucur ca iti este de folos review-ul meu, cred ca iti va placea si acest produs daca te-ai impacat bine cu cele doua.
      Te pup si eu! :)

      Ștergere
  3. Cred ca esti tare mandra de parul tau. Arata superb este des si stralucitor...As vrea sa imi iau samponul din gama repair and protect.
    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Gina, intr-adevar acum sunt multumita de felul in care arata, insa nu este atata de des si imi pica destul de mult. Are perioadae cand se linisteste si altele cand incepe sa cada...stresul cred ca este de vina... :(
      Si eu sunt curioasa cu privire la sampon.
      pup!

      Ștergere
  4. Wow, Simona, esti idolul meu in materie de par! Imi doresc si eu tare un par asa lung si frumos ca al tau :((Momentan il am cu 5 cm mai lung decat l-am avut in ultimii 4-5 ani (timp in care nu am reusit sa il las mai lung nici macar cu 1 cm pentru ca rupeau in mod regulat toate varfurile).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ma faci sa ma simt, Aurora :P
      Draga mea, la felul in care il ingrijesti tu acum, ai toate sansele sa iti creasca lung si sanatos. Mie imi sta gandul la borcanul acela cu unt/ulei de cocos pe care il folosesti tu si intentionez sa imi cumpar si eu in viitorul apropiat.
      Eu zic ca daca gasesti produsele potrivite pentru par, poti sa intarzii cat de cat tunderea varfurilor si astfel ajungi la lungimea dorita. Oricum eu zic ca mai bine mai scurt si sanatos decat lung si deshidratat.
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  5. E prea mult daca iti spun si eu ca ai un par superb? Daca folosesc aceasta masca voi avea si eu un par asa ca al tau ?:)) Bineinteles ca nu :D

    Foarte frumos este review-ul. Si aceasta masca este chiar ieftina si buna :D

    Te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu chiar ai un par superb, nu ai de ce sa te plangi, este si mult mai des decat al meu si eu zic ca felul in care il ingrijesti in prezent este foarte bun si nu trebuie sa schimbi nimic, mie chiar imi place mult parul tau.
      Multumesc pentru aprecieri, te pup si eu! :)

      Ștergere
  6. ce par des ai,am avut si eu parul des dar am facut un decapaj,imi doream sa scap de negrul din par si nu m-am gandit ca poate o sa imi cada asa mult par,desi au trecut 3 ani parca pe zi ce trece imi cade mai mult:(.
    poate o sa incerc si eu masca astaa,oricum trebuie sa merg si la dermatolog,sa vad ce imi poate recomanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu la inceput acum multi ani, tot de la o decolorare pentru negrul din par am inceput procesul distructiv al parului, apoi am adaugat vopsiri repetate, placa de par etc si asa l-am distrus. Acum am cu totul alta rutina, insa si mie imi pica destul de mult si cred ca e cam pe jumatate cat il aveam initial.
      Mie imi face fooorte bine Revalidul contra caderii, insa il mai suporta stomacul, mi-e greata de la el, asa ca trebuie sa caut alte variante, insa sigur din interior vine probleme...
      Oricum bine faci ca mergi la dermatolog, ai luat cea mai inteleapta decizie.
      Te pup si bafta! :)

      Ștergere
  7. Si eu de cand am incercat masca asta nu mai pot renunta la ea. Mi se pare fffffoarte buna si pretul este avantajos. Am folosit si eu masca si keratina lichida tot de la Anian si amandoua dau rezultate fffoarte bune, am inceput sa nu mai imi intind parul si incepe sa-si revina. Vroiam sa incerc si spray-ul de netezire de la Anian dar din pacate nu este in stoc. Sunt super incantata de produsele Anian si nu cred k o sa mai renunt la ele.:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, la tine am vazut rezultatele, asa de-a lungul timpului si stiu cat de mult bine ti-a facut masca aceasta... :P
      Cred ca sigur ti-ar fi bun spray-ul despre care spui tu, la parul tau. Sper sa aduca stoc nou, deocamdata nu am mai primit nicio informare, insa astept!
      Te pup! :)

      Ștergere
  8. Pentru ca nu stiu exact ce-mi face bine dintre samponul pentru par gras, masca asta, keratina si masca fara clatire (bifazicul inca n-am apucat sa-l folosesc), cred ca ar fi bine sa le iau pe toate :))

    Chiar nu imi dau seama ce imi place mai mult, dar ce am observat in mod evident a fost schimbarea texturii parului. Mi se pare ca are o alta "greutate".
    La partea de volum, nu stiu daca e "vina" vreunui produs Anian, mai ales ca eu nu imi uscam parul cu foenul inainte (il lasam in prosop).
    Oricum cel mai sigur cred ca imi voi lua keratina si masca fara clatire.
    Nu stiu daca te-am mai intrebat, dar intre masca fara clatire si bifazicul hidroreparator, ce iti place mai mult?

    RăspundețiȘtergere
  9. Si pentru ca m-am luat cu ale mele "probleme" am uitat sa-ti scriu ca-mi place parul tau si sanatatea pe care o afiseaza. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ma bucur ca iti plac produsele, adica pentru faptul ca iti fac bine. Asta spun si eu in postarile mele, ca parul are "greutate" si "tinuta", asa ca inteleg ceea ce spui tu :P

      Ma gandeam ca poate samponul nu este exact ceea ce iti doreai tu, insa ti-am pus un pic, numai ca sa vezi consistenta densa, aproape gel si faptul ca intr-adevar spala foarte bine. Doar sa-ti faci o idee despre cum sunt si sampoanele lor. Asta daca si restul sunt la fel, ca si eu numai pe acesta l-am incercat :P

      Volumul sigur este in mare parte de la foen, eu am vazut clar diferenta de cand il usuc cu foenul, cu capul in jos, dar si keratina adauga pentru ca se depune pe firul de par si devine practic mai gros.

      Acum despre intrebarea ta, nu stiu ce sa spun, off, cred ca totusi un pic mai mult imi place masca fara clatire, tinand cont ca o cutie intreaga am folosit-o fara altceva in afara de sampon, adica fara keratina sau bifazic si am putut sa ies afara, parul s-a refacut foarte frumos...cred ca asa e, mi-e greu sa fiu sigura :)))

      Eu zic ca daca vrei sa-ti iei ceva, ia pe rand cate doua si vezi cum iti merge si dupa aceea poti sa te decizi definitiv, eu am zis ca o sa le tot rotesc, termin un flacon de keratina, incep un bifazic, doua masti fara clatire, una din aceasta si tot asa...asta daca nu mai aduce si produse noi, sigur nu voi rezista sa nu mai incerc ceva.
      Am inteles ca vor aduce un sampon nou fooooarte interesant. :P

      Multumesc si pentru complimentele legate de par, intr-adevar se vede din poze ca arata mai bine decat in primul colaj, cand era in perioada de refacere, deci i-a priit tratamentul. Din pacate a inceput sa-mi pice cam mult si va trebui sa ma gandesc bine si la un complex eficient de vitamine pentru a stopa acest fenomen.... :(

      Te pup, multumesc pentru vizita si feedback!

      Ștergere
  10. Tot zic ca vreau sa incerc ceva de la Anian (por tu culpa) si nu stiu exact ce ;)). Acum mi-ai dat de gandit...

    Ti-am zis deja ca imi place parul tau dar am uitat sa-ti zic ca imi place si tunsoarea mult. Asa drept pare...ordonat, elegant, finut, tipic tie. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Federova, eu zic sa incepi totusi cu keratina sau un bifazic daca vrei sa incerci ceva de la Anian, daca masca fara clatire nu ti s-a potrivit, nu stiu ce sa zic despre aceasta, desi e o masca normala cu clatire...

      Cat despre tunsoarea mea, am ales-o tocmai pentru ca imi pare mie ca arata mai bine pe un par uscat cu vrafuri mai "bolnave" decat un par filat, unde se vad varfurile pe o mai mare suprafata. O sa-l tin asa pana cand il simt eu in siguranta si dupa aceea ii voi mai face cateva scari...:P Am vrut sa ii dau impresia de par ordonat si putin mai des, desi nu este, insa se pare ca poate creea impresia asta si ma bucur! :)

      Pupici!

      Ștergere
  11. Revalid nu vreau sa incerc,nu imi prezinta deloc incredere,as incerca masca Anian si solutia de la Apivita,o sa scriu pe blog daca am sau nu rezultate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu ca nu prea este agreat Revalidul, cam tuturor celor carora le-am povestit ca eu am obtinut rezultate foarte bune, au avut un sentiment de reticenta.
      Despre solutia de la Apivita nu stiu nimic, trebuie sa caut si eu informatii, chiar nu stiu despre ce este vorba.
      Din pacate masca aceasta nu mi-a stopat caderea parului. Obtinusem rezultate bunicele cu masca anterioara, insa am trecut printr-o perioada mai stresanta in ultimul timp, mi-am neglijat alimentatia si efectele se simt si se vad pe covor... :(

      Te pup, astept sa vad si ce masuri vei lua tu in sensul acesta :P
      Te pup!

      Ștergere
  12. Ai un par superb! Review-ul este foarte bine structurat, am primit o groaza de informatii!

    Eu sunt hotarata ca dupa terminarea keratinei de la Byphasse, sa incerc keratina de la Anian si bifazicu lhidroreparator.

    Am citit intr-un comentariu anterior ca ai varfuri ''bolnave''. Imi spunea sefa saptamana trecuta, ca luna martie ar fi cea mai buna luna din an pentru a scurta un pic din par :) Cica parul s-ar regenera mult mai frumos. Eh...lucruri babesti. Pupici pupici pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Simmonne, ma bucur ca ti-a fost de folos review-ul meu. Eu nu am incercat keratina de la Byphasse, tie cum ti s-a parut? Nu ai fost multumita sau vrei sa faci o comparatie si cu cea de la Anian? Sunt curioasa :P

      Si eu ma gandesc ca luna viitoare sau cealalta, adica in martie sa imi mai tund putin varfurile, zici sa astept totusi pana in martie? :P Recunosc ca asta nu am mai auzit-o, pe mine bunica mea nu ma lasa sa arunc parul pe oriunde, in special nu cumva in soba sau vreo sursa de foc, cica lucrul acesta ar influenta calitatea parului, eh tot felul de superstitii... :P

      Te puo si eu ! :)

      Ștergere
  13. Te sfatuiesc sa porti o ata rosie la incheietura.Nu de alta dar la ce par ai e posibil sa te alegi cu un deocheat:-s. Totusi o spun si eu,ai un par foarte frumos:x (privind cu dezamagire la al meu:)) )

    Cred ca am sa imi cumpar si eu ceva de pe la Anian ca vad ca tare mai sunt laudate.Si ca sa fiu sincera,parul meu are nevoie de tot ajutorul pe care il poate obtine:))

    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))Leya, tinand cont ca imi cade cam tare, mai stii...o fi de la deochi :P
      Eu iti recomand din suflet aceste produse, sunt singurele cu care chiar am reusit sa obtin rezultate si chiar cred in ele. Le folosesc de aproape 3 ani de zile si imi fac tare bine la par.

      Te pup, multumesc frumos pentru aprecieri! :)

      Ștergere
  14. Wow! Super parul, cred ca arata bine indiferent de ce ai folosi. Ai recomanda masca aceasta pentru un par foarte deteriorat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, Krisa, multumesc, insa parul meu a trecut prin socuri foarte puternice si am avut un traseu foarte lung si dificl ca sa ajung aici, deci sub nicio forma nu arata bine orice as folosi, si crede-ma ca am incercat muuulte masti, tratamente naturiste si nu a iesit ceva grozav.
      Daca citesti pe blogul meu numai despre ultima experienta nociva, testarea gamei Gliss cu keratina, o sa vezi despre ce vorbesc, sau daca te uiti numai in postarea despre masca Anian fara clatire sa vezi cum arata parul inainte, o sa vezi prin ce schimbare majora a trecut, saracutul.

      Pentru un par foarte deteriorat recomand aceasta masca, insa neaparat impreuna cu keratina lichida, iar daca este posibil si cu bifazicul hidroreparator pentru alternare.

      Daca esti interesata de povestea mea provind refacerea parului, citeste postarea din top, de pe margine "Anian sau cum mi-am salvat parul de foarfeca" si gasesti acolo modalitatea prin care mie mi-a reusit.
      Folosesc marca Anian de aproape 3 ani de zile si o recomand cu incredere ca fiind cel mai bun tratament pentru refacerea parului degradat incercat de mine.
      In blogosfera vei gasit oricum si alte review-uri ale fetelor care au incercat produsele si cred ca aproape in totalitate s-au declarat multumite de rezultate.

      Te pup, Krista, daca vrei ceva informatii suplimentare, te ajut cu mare placere! :)

      Ștergere
  15. Ai un par superb! Produsele Anian sunt super:X !

    Ai un Blog Award la mine!
    >:D<
    Te pup si te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alexandra si tu ai un par minunat, buna decizie ai luat cand ai ales sa nu te vopsesti niciodata, de fapt si de drept de acolo a pornit drama fiecareia dintre noi...

      Multumesc frumos pentru premiu, pupici! :)

      Ștergere
  16. Mi-as dori si eu sa incerc masca de par fara clatire,modul de utilizare mi se pare mai pe gustul meu.Momentan folosesc doua produse pentru par de la Anian si urmeaza review:)
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place cel mai mult aceea, dar nu pentru timpul simplu de aplicare, ci pentru faptul ca imi place cum arata parul ulterior.
      Abia astept sa vad si eu impresia ta legata de produsele Anian, stiu ca iti doreai sa le incerci... :P

      Pup!

      Ștergere
  17. doamne ce par ai simona:X cum il poti tine asa lung? apropo tu la ce interval de timp iti tunzi varfurile?eu ajunsesem sa o fac luna si cred ca d aia am ajuns cu el pana la umar:( acum am mai redus la 2luni,dar abia creste..chiar era curioasa de masca aceasta,insa eu raman la cea mov ,(fara clatire)-otive evidente pt o fata in sesiune:((
    ps:poate intr-o postar viitoare n dezvalui secretul parului tau pastrat asaaaa lung

    letsmakeadiva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, nu am niciun secret, de felul lui creste destul de repede, iar varfurile le tund cam o data la 3-4 luni, cand a fost degradat tare l-am dus o data la doua luni, insa acum cam asta este intervalul. Acum ma duc iar in februarie sau martie, se simte nevoia deja, insa cu produse bune poti sa mai prelungesti un pic intervalul de timp, stii tu cum e.. :P

      Si mie imi place cea cu clatire mai mult, precum am spus, insa voi mai cumpara si din aceasta petru alternare...

      Te pup si te astept cu postari noi! :)

      Ștergere
  18. Ai un par superb..dar produsele Anian se gasesc in orice oras?:(tu de unde le cumperi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru aprecieri, produsele nu se gasesc in magazine, numai online pe site-ul acesta: http://www.triodeluxe.ro/index.php?route=common/home
      Se livreaza prin posta romana, iar plata se face la destinatie, cand primesti coletul. :)
      Sper sa-ti fie de folos! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!